Politica de confidentialitate
Info client 0746 485 621
VINDEM TOT-26% EXTRA la toate produsele
Foloseste cod cupon ALL26 in pagina de finalizare comanda și beneficiezi de -26% extra, fata de pretul afisat

0

cos

Politica de confidentialitate

AVDO TRADING asigura dreptul la protectia datelor cu caracter personal si se angajeaza sa prelucreze datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (”Regulamentul general privind protectia datelor” sau ”GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acesteia.

Cine suntem si cum ne puteti contacta
AVDO TRADING este denumirea comerciala a S.C. AVDO TRADING S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, str. Patriotilor nr. 3, bl. PM17, sc. C, parter, ap. 112, sector 3, cod de identificare fiscala 43889331, inregistrata la Registrul comertului sub nr. J40/4366/2021. In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal.

Daca aveti nevoie de orice informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dvs., va rugam sa ne contactati la adresa de email gdpr@avdo.ro sau prin posta sau curier la adresa str. Patriotilor nr. 3, bl. PM17, sc. C, parter, ap. 112, sector 3, Bucuresti – cu mentiunea: in atentia Responsabilului AVDO TRADING cu protectia datelor.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram
In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim de la dumneavoastra astfel de informatii:
- cand va creati un cont AVDO TRADING, transmiteti: adresa de email, numele, prenumele, adresa, nr de telefon
- in cadrul paginii personale Contul Meu aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare precum: nr. de telefon, adrese de livrare
- cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, nr. de tel, etc
- abonarea la newsletter presupune colectarea numelui si a adresei de email a dumneavoastra.
Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Nu colectam si nu prelucram in alt mod de date sensibile, incluse in Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au indeplinit varsta de 18 ani.
Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

1. Pentru prestarea serviciilor AVDO TRADING in beneficiul dvs.
- crearea si administrarea contului in cadrul platformei www.avdo.ro
- prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora
- solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si serviciile achizitionate
- returnarea produselor conform prevederilor legale
- rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale
- asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs. cu privire la comenzi, bunuri si servicii AVDO TRADING.
Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre dvs. si AVDO TRADING. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

2. Pentru imbunatatirea serviciilor noastre
Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. de cumparator, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura studii si cercetari de piata. Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.

3. Pentru marketing
Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (email, sms, webpush, etc) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea Cont/Cos/Wishlist, sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul www.avdo.ro. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pt dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumparator pentru a va crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs. si ca deciziile luate in baza acestira nu au efecte legale asupra dvs. si nu va afecteaz similar intr-o masura semnificativa.
In cele mai multe cazuri ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs. prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:
- accesarea linkului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi
- contactarea nostra printr-un email la adresa gdpr@avdo.ro
- dezabonarea de la notificarile de tip webpush poate fi facuta prin accesarea sectiunii site settings a browserului folosit si sa alegeti optiunea block din sectiunea notifications.
In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloace descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

4. Pentru apararea intereselor noastre legitime
Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:
- masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei AVDO TRADING fata de atacurile cibernetice
- masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente
- masuri de gestionare a diverselor altor riscuri
Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, asigurandu-ne ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs.fundamentale.
De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale, cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cat timp pastram datele dvs
Vom stoca datele dvs.cu caracter personal cat timp aveti un cont pe platforma AVDO TRADING. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs.
Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:
- furnizorilor de servicii de curierat
- furnizorilor de servicii de plata / bancare
- furnizorilor de servicii IT
In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem, de asemenea, divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice. Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre terte persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

In ce tari transferam datele dvs.
AVDO TRADING stocheaza si prelucreaza datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cum protejam securitatea datelor dvs.
Ne angajam sa asiguram securitatea datelor dvs.cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Transmisia datelor dvs.cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor. Prin efectuarea platilor folosim servicii de plati Netopia MobilPay. Orice informatii referitoare la plati sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptate TLS 1.3. In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs.cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme pe care nu le putem controla.
Ce drepturi aveti
Regulamentul general prividn protectia datelor va recunoaste o serie de drepturi in legatura cu datele dvs.cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs.cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs.cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor. Mai multe informatii despre fiecare aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea sectiunii de mai jos.
Identitate. Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne trimiteti cererile dvs.cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de email gdpr@avdo.ro. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii. Nu vom solicita vreo taxa pentru a va exercita drepturile in ceea ce priveste datele dvs.cu caracter personal.
Durata de raspuns. Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum 15 zile lucratoare, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in maximum 1 luna. Va vom anunta daca termenul de raspund va depasi acest termen stabilit, solicitandu-va daca este necesar, anumite clarificari suplimentare pentru a putea actiona mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.
Drepturile tertelor parti. Nu suntem obligati sa respectam o cerere in cazul in cate ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Aveti urmatoarele drepturi privind datele cu caracter personal:

1. Accesul la datele dvs. Puteti sa ne solicitati:
- sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal
- sa va punem la dispozitie o copie a acestor date
- sa va oferim alte informatii despre datele dvs.cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs.

2. Rectificarea datelor dvs.
Nu puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs.cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

3. Stergerea datelor dvs.
Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, in oricare din situatiile de mai jos:
- acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate
- v-ati retras consimtamantul
- dati curs unui drept legal de a va opune
- acestea au fost prelucrate ilegal
- ne revine o obligatie legala in acest sens
Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs.de a sterge datele dvs.cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs.este necesara pentru respectarea unei obligatii legale, sau constatarea, exercitatea sau apararea unui drept in instanta, sau alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de a sterge datele.

4. Restrictionarea prelucrarii datelor
Ne puteti solicita sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, in oricare din situatiile:
- acuratetea lor este contestata pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora
- prelucrarea este ilegala dar nu doriti ca datele sa fie sterse
- acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs.aveti nevoie de ele pentru a constata, exercita sau apara un drept in instanta
- v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare
Putem continua sa folosim datele dvs.cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care avem consimtamantul dvs., sau pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta, sau pentru a proteja drepturile AVDO TRADING sau ale altei persoane fizice sau juridice.

5. Portabilitatea datelor
Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie ”portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs.sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs. si prelucrarea se face prin mijloace automate.

6. Opozitia
Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs.fundamentale prevaleaza fata de acest interes. De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct, fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

7. Luarea de decizii automate
Puteti solicita sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai cand decizia respectiva produce efecte juridice cu privire la dvs.sau va afecteaza in mod similar si intr-o masura semnificativa. Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns, in urma prelucrarii automate, ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs., sau este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs., sau se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.

8. Plangeri
Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.
In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Adresa: Bdul Gral.Gheorghe Magheru nr.28-30, Sector 1, Bucuresti / Romania.
Telefon: 0318 059 211 / 0318 059 212
Email: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs.de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila posibila (email la adresa gdpr@avdo.ro).